Hirdetés
. Hirdetés

A Bitcoin mindent visz

|

Egy évtizeden belül az összes globális devizát felváltja.

Hirdetés

A Kraken kriptotőzsde vezérigazgatója szerint egy évtizeden belül olyan árszintet ér el a bitcoin, hogy az összes globális devizát erre cserélik. Jesse Powell szerint a nemzetek valutái rendkívüli gyengeségről tesznek tanúságot, így az emberek egyre inkább bitcoinban nézik az árakat.

A szakember szerint mindez odáig fajul, hogy a kriptodeviza végérvényesen meghódítja a világot és átveszi a hatalmat a világ pénznemei felett.

Hirdetés

Powell szerint már a közeljövőben bekövetkezik az, hogy az arany helyett is vonzóbb befektetés lesz az emberek számára, ami szerinte logikus is. Nem véletlenül nevezték már el anno is digitális aranynak.

Azzal szinte minden pénzügyi szakember egyetért, hogy a technológiai innovációk révén egyre inkább felgyorsul a fiat rendszer és a kripto-ökoszisztéma összeolvadása. Az elsődleges hibrid működési modellek után viszont már olyan nagy mértékű lesz a bitcoin gazdasági szerepe, hogy valóban lobális kereskedelem fizetőeszközévé válhat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.