Hirdetés
. Hirdetés

A BT felvásárolja a Frontline-t

|

A BT megvásárolja a Frontline Technologies Corporation ázsiai és csendes-óceáni IT-szolgáltató vállalatot. Az ügylet értéke 202 millió dollár.

Hirdetés

A Frontline helyi, regionális és nemzetközi ügyfelek számára nyújt IT-tanácsadást, illetve infrastrukturális, rendszerintegrációs és IT-outsourcing szolgáltatásokat. A szingapúri tőzsdén jegyzett vállalat Kínában, Hong-Kongban, Indiában, Indonéziában, Malajziában, Szingapúrban, a Fülöp-szigeteken, Tajvanon és Thaiföldön tevékenykedik.

A felvásárlás révén a BT kiegészítheti az ázsiai és csendes-óceáni térségen belül már létező hálózati IT-szolgáltatásait. A Frontline egyedülálló hírnévre tett szert a pénzügyi szolgáltatások, a szállítmányozás, a gyártás, a telekommunikáció, az oktatás, az egészségügy területein, valamint a közszférában tevékenykedő ügyfelek számára nyújtott komplex és hálózati menedzsment megoldásaival.

A Frontline ezen túlmenően bejelentette, hogy feltételes megállapodást kötött az Accel Frontline 2.025.810 darab részvényének megvásárlására, amely a cég részvényeinek megközelítőleg 9 százalékát teszi ki. Az Accel Frontline-t a bombay-i tőzsde, valamint India nemzeti tőzsdéje jegyzi. A részvényvásárlás feltétele a a BT és a Frontline tranzakciójának teljesülése. A Frontline jelenleg az Accel Frontline 9.452.678 darab részvényével rendelkezik. A részesedés korlátozott: az Accel Frontline törzstőkéjének maximum 42 százalékát teheti ki.

Az idei legfontosabb felvásárlásokról a december 18-án megjelenő lapszámunkban közlünk összeállítást.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.