Hirdetés
. Hirdetés

A Chromebook annyira sem kell, mint a Surface

|

Nagyon nehéz dolga van a Surface tableteknek és a Chromebookoknak is a piacon.

Hirdetés

A Chromebookok nem lettek akkora slágertermékek, mint anno az iPhone, de azért kaptak figyelmet a médiában. Az aktív megjelenések ellenére a notebookok nem tettek túl lenyűgöző benyomást a felhasználókra, és a szektorban sem váltak meghatározó ponttá.

Az okok között lehet keresgélni, az egyik leggyakrabban felmerülő például a Chrome OS alacsony elterjedtsége. Egyesek szerint a használható beépített tárhely hiánya is erősen gondolkodóba ejti az embereket, akik eddig nem igazán keresték a Chromebookokat. 

A Chromebookok olyannyira nem értek el eddig sikereket, hogy a Digitimes forrásai szerint még a Microsoft Surface tabletet is sokkal többen választják ezekben a PC-piac számára nehéz időkben. Ezidáig nagyjából 500 000 darab talált gazdára, ami a notebook-piacra vetítve még 1 százalékos részesedést sem jelent. A Google-nek az sem segített, hogy a 12,85 hüvelykes Chromebook Pixel (2560 x 1700-as felbontással) 1300 dolláros (eurós) árcédulát kapott.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.