Hirdetés
. Hirdetés

A Google és az SAP még szorosabban összeborul

|

A Google és az SAP kibővítette partnerségét a vállalati ügyfelek számára a Google Cloud Platformban elérhető SAP-szolgáltatásokkal.

Hirdetés

Az SAP TechEd-en az SAP bejelentette, hogy az SAP Integration Suite elérhetővé vált a Google Cloud Platformban, amely egy olyan vállalati integrációs platform, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a helyszíni és a felhőalapú alkalmazások integrálását.

A RISE with SAP pedig egy csomagolt megoldás az üzleti átalakuláshoz. Ez várhatóan kibővül a Google-lal való együttműködésben, mert az SAP-megoldások elérhetővé válnak a Google Cloud globális hálózatában.

Hirdetés

A Google és az SAP partnerségének másik kulcsfontosságú területe az SAP HANA Cloud elérhetősége a Google Cloud Platformon. Az SAP Hana Cloud egy memórián belüli felhőalapú adatbázis, amely a fejlett analitika érdekében csatlakozik a vállalati rendszerekhez. Az S/4HANA Cloud az SAP integrált vállalati erőforrás-tervezési megoldása, már elérhető a Google felhőiben.

Jelenleg negyvenhárom verzió létezik, amelyek országspecifikusan lokalizált funkciókat nyújtanak. Az SAP most további tizenhat helyi verzióval tervezi a bővítést. Az SAP és a Google stratégiája az, hogy a Google Cloudon elérhető BigQuery (teljesen felügyelt, szerver nélküli adattárház, amely skálázható elemzést tesz lehetővé petabájtos nagyságrendben elérhető adatok között), a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML), valamint a fejlett analitika révén még több ügyfelet vonzzon a Google Cloudon elérhető SAP-megoldásokhoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.