Hirdetés
. Hirdetés

A H1 Systems jelentős tulajdonrészt szerzett a MyActionCam vállalati drónszolgáltatóban

|

A december közepén létrejött megállapodás új szintre emeli a precíziós drón szolgáltatások lehetőségeit a mezőgazdaság, az ipar és a biztonsági piac területein egyaránt.

Hirdetés

A Best Managed Companies díjjal is elismert H1 Systems Mérnöki Szolgáltatások Kft. nagy hangsúlyt fektet az új és innovatív műszaki területek integrációjára, amelynek egyik eredményeként jelentős tulajdonrészt szerzett a drón megoldásokban úttörő MyActionCam Magyarország Kft-ben.

A 2022. december 16-án létrejött megállapodás keretében a két cég 2023-tól közösen építi jövőjét több dinamikusan fejlődő technológiai területen is, amely a várakozások szerint valódi lépéselőnyt biztosít a jövő technológiáira nyitott ügyfelek számára. A precíziós drón és gépi látás megoldások a mesterséges intelligencia közreműködésével hatalmas fejlődési lépcsőt jelentenek a mezőgazdaság, az energiaipar vagy a védelmi ipar számára, amely területeken a két cég tovább kívánja erősíteni kompetenciáit és pozícióit. A már folyamatban lévő K+F tevékenységek és a vállalatok egyéb innovációs törekvései mellett új üzleti területekre is kiterjedő portfólió kidolgozása, valamint a régiós piacon való terjeszkedés is a közös stratégia fontos részét képezi.

Hirdetés

A mintegy 30 éve alapított műszaki tervezéssel, kivitelezéssel és üzemeltetéssel kapcsolatban is belső kompetenciákra építő középvállalat piacvezető a hazai adatközponti, a különböző energetikai és biztonságtechnikai megoldásokban, a világ leg-energia és költséghatékonyabb szervertermének megalkotója a svédországi Bodenben, valamint az ázsiai régió legfejlettebb TIER3 minősített szerverközpontjának tervezője a vietnámi Ho Chi Min City-ben.

A MyActionCam 2008-as indulása óta kulcsszerepet tölt be a drónok és a viselhető videó eszközök magyarországi bevezetésében és piacvezető a vállalati drónszolgáltatások területén. A szintén magas szakmai kompetenciákkal bíró cég a minősített pilótaképzés, az egyetemi kurzusok és a szaktanácsadás mellett a drónkoalíció alapító tagjaként a szabályozási környezet piaci igényekhez való alakításának hatékony támogatásával is hozzájárul a terület fejlődéséhez, amely nemcsak ügyfeleik, hanem a teljes piac számára is markáns hozzáadott értékkel bír. A vállalati és állami szegmens mellett a fogyasztói területen is aktív MyActionCam egyfajta viszonyítási pont a technikai eszközök szervizelésében, üzemeltetésében és az ügyfelek számára nyújtott egyéb szolgáltatások terén is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.