Hirdetés
. Hirdetés

A HP szoftveruniverzuma Barcelonában

|

November 30. és december 2. között a katalán főváros ad otthont a HP Software Universe 2010 konferenciának. (x)

Hirdetés

A konferencia programjában kiemelt helyen szerepelnek a HP BTO (Business Technology Optimization) portfólióját alkotó eszközök, amelyek az üzletnek adott IT-szolgáltatások teljes életciklusát lefedik, és lehetővé teszik az üzemeltetés automatizálását. Külön előadásfolyamok foglalkoznak az információmenedzsment és az üzleti intelligencia területével, ahol a vállalatok által kezelt, robbanásszerűen növekvő információmennyiség nagy teljesítményű, ugyanakkor kompromisszummentes biztonságot adó megoldásokat követel meg. Nem utolsósorban a rendezvény résztvevői egy helyen áttekinthetik és részleteiben is tanulmányozhatják a HP teljes cloud computing kínálatát.

Mindebben a HP szakemberei mellett a cég számos ügyfele és partnere is az érdeklődők segítségére lesz. A barcelonai nemzetközi konferenciaközpontban elhangzó előadásokat az adatközpont-átalakítástól a SOA-ig megoldás-zónákra tagolt kiállítás kíséri, ahol a látogatók a szoftvereszközök mellett a HP oktatás és támogatás terén adott szolgáltatásaival, valamint szolgáltatásként adott szoftvereivel is megismerkedhetnek.

A HP Software Universe a szoftver üzletág legnagyobb rendezvénye az európai, közel-keleti és afrikai térségben, amelyre több mint 3000 résztvevőt várnak a régió országaiból. Ha jobb IT szolgáltatásokat kíván adni az üzleti oldalnak, vagy szeretné megtudni, hogy az informatikai osztály miként támogathatná jobban üzleti céljainak elérésében, Önnek is közöttük a helye!

Látogasson el a HP Software Universe 2010 honlapjára (link: http://h41112.www4.hp.com/events/software-universe-2010/index.php), ahol a konferencia programjáról és a regisztrációról is minden információt megtalál!

További információért forduljon bizalommal Motajcsek Tamáshoz a tamas.motajcsek@hp.com email címen, vagy a 06-20-4231327 telefonszámon.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.