Hirdetés
. Hirdetés

A Közel-Kelet KKV-it célozza a Neostratus

|

A korábban CE On-Demand néven ismert Neostratus négy és fél év európai üzleti tapasztalattal a háta mögött most a Közel-Keleten és Afrikában terjeszkedik.

Hirdetés

A Közel-Keleten jelenleg több mint 12 millió kis- és közepes méretű vállalkozás működik, amelyek sikeressége jelentős mértékben függ az általuk használt információs technológia fejlettségétől. Mindezen adottságok olyan piaci helyzetet teremtenek, ahol a távközlési cégek és rendszerintegrátorok – a Neostratus elsődleges célcsoportjai – jelentős helyzetelőnyre tehetnek szert a rugalmasan igénybe vehető, költséghatékony és innovatív felhőszolgáltatások értékesítésével.

A Neostratus egy helyi távközlési céggel, az Orixcommal kötött stratégiai együttműködés keretében Dubaiban hozza létre felhőszolgáltatói központját, hogy onnan szolgálja ki a Közel-Keletről érkező megrendeléseket.

A térségre a jól kiépített, de kihasználatlan technológiai infrastruktúra és a fejlődő vállalkozói szellem a jellemző. A Neostratus által nyújtott testreszabott felhőszolgáltatások és gyors piacraviteli modellek a feltételezések és pozitív piaci visszajelzések szerint vonzó üzleti modellt jelentenek majd a távközlési cégeknek és rendszerintegrátoroknak egyaránt.

A térség ICT érettségét vizsgáló Pyramid Research adatai alapján csak a felhő-alapú email szolgáltatás évi 400 millió dolláros piacot jelent. Ugyanakkor a felmérés azt is kiemeli, hogy a felhőszolgáltatások elterjedésének legnagyobb gátja a szakértelemhiány lesz a közel-keleti KKV-k körében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.