Hirdetés
. Hirdetés

A magyarok irányítják az LLP gyorsnaszádját

|

13,2 millió eurós árbevétel mellett, 11%-kos bővüléssel 1,6 millió euróra növelte adózás előtti eredményét az LLP Group 2012-ben - derül ki a társaság legfrissebb jelentéséből. A prágai központú vállalatirányítási-szoftverspecialista tíz leányvállalata közül a magyar volt a növekedés egyik motorja: az LLP Hungary, termelte meg a csoportszintű árbevétel közel 15%-át, illetve a profit 30%-át.

Hirdetés

2012-ben 13,2 millió eurós árbevétel mellett – az egy évvel korábbihoz képest – 11%-os növekedéssel, 1,6 millió eurós adózás előtti eredményt ért el az LLP Group. Ez – tekintettel a régióban továbbra is stagnáló informatikai beruházási szintre – különösen jó eredménynek számít, foglalja össze a társaság éves jelentése.

 

„2012 az LLP történelmének eddigi legjobb éve volt, ugyanis eredményes működés mellett, minden divíziónkban növekedést tudtunk felmutatni. Megkezdtük tevékenységünket az Egyesült Államokban, és megvásároltunk egy MS Dynamics profilú vállalatot is Szlovákiában. Stratégiánk középpontjában továbbra is a vállalatirányítási szoftver-implementáció áll – mind helyi, mind multinacionális vállalatok számára, különösen regionális projektek keretében.” –nyilatkozta Adam Bager, az LLP Csoport elnöke.

A riportból kiderül: tavaly a vállalatcsoport mindhárom divíziója bővülést ért el; a LLP a legmagasabb bevételeket Csehországon kívül, Magyarországon, Romániában és Bulgáriában könyvelhette el. Az LLP Hungary eredményességére jellemző, hogy a tavalyi csoportszintű árbevétel közel 15%-át, illetve a nyereség közel egyharmadát a hazai leányvállalat produkálta.

„Kiemelkedően teljesített a magyar LLP leányvállalat tavaly, és ez nem csak a bevételi adatokra igaz. Számos iparág csoportszintű kompetenciaközpontjaként több nagy regionális ügyfél kiszolgálásban is oroszlánrészt vállalt a budapesti iroda” – mutatott rá Holló Zita, az LLP Hungary business unit menedzsere.

Holló Zita elmondta: 2013 elején például az orosz Gazprom International döntött az LLP Csoport által fejlesztett és értékesített time@work idő- és költség-elszámolási rendszer bevezetése mellett. Az LLP olaj- és gázipari kompetenciáját pedig a ugyancsak budapesti iroda alapozta meg azzal, hogy 1991 óta a szektor legnagyobb szereplőinek, köztük a Shell Gasnak az Exxon Mobilnak, a Castrolnak, az AIR BP-nek több mint 20 országban szállított speciális vállalatirányítási szoftvermegoldásokat.

A prágai székhelyű LLP Csoport, az Infor, a Microsoft Dynamics, a Pivotal CRM és a systems@work megoldások viszonteladójaként 10 országban, így Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Bulgáriában, Romániában, Belgiumban, Luxemburgban, Mexikóban, Oroszországban és tavaly ősztől Észak-Amerikában kínál vállalatirányítási rendszerekhez kapcsolódó tanácsadási, fejlesztési és informatikai szolgáltatásokat. A mintegy 180 főt foglalkoztató LLP Csoport tanácsadói 2012-ben több mint 55 országban, több mint 650 ügyfél igényeit szolgálták ki.

Az LLP 1992 óta foglalkozik az Infor SunSystems pénzügyi vállalatirányítási-rendszer forgalmazásával, és több mint 75 országban hajtott már végre sikeres projekteket, többek között Ázsiában, Afrikában és az amerikai kontinensen is. Ügyfelei között megtalálhatóak a világ legnagyobb olajipari, gyógyszeripari, pénzügyi, napi fogyasztási cikkek kereskedelmével foglalkozó, szolgáltató, kereskedelmi és vendéglátó-ipari vállalatai.

Az Infor SunSystems népszerűségét mutatja, hogy a megoldás 2013 májusában elnyerte az Egyesült Királyság Finance Directors' Excellence Awards Minőségdíját, Londonban. A Minőségdíjat olyan üzleti ügyfélkörrel rendelkező bankok, auditorok, pénzügyi szoftver-szolgáltatók és munkaerő közvetítő cégek kaphatják meg, amelyek a brit üzleti élet döntéshozóinak munkáját segítik. A díjak odaítélése szavazás útján történik – a pénzügyi igazgatók véleményét egy éves elégedettségmérés keretében kérik ki. Az értékelést 2012-ben 1180 pénzügyi igazgató és döntéshozó töltötte ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.