Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft 19-re lapot húz: a Windows 8-ra jön a Blue

|

Egy évvel azután, hogy a Microsoft bemutatja a valódi generációváltást jelentő Windows 8-at, máris előáll az operációs rendszer továbbfejlesztett változatával, a Blue-val.

Hirdetés

A hírt az egyik legbefolyásosabb technológiai blogger és szakíró Mary Jo Foley szellőztette meg a Win8China.com kínai honlapnak beszélve értesüléseiről. „Úgy hallottam több forrásomtól is, hogy nem a Windows 9 jön, hanem egy Blue belső kódnevű frissítés” – mondta.

Hogy a frissítés valójában mit is fog tartalmazni, arról még a bloggereknek sincs fogalmuk. Ám a Windows hagyományosan hosszú fejlesztési ciklusokkal dolgozik, sokkal hosszabbakkal, mint az Apple éves megújítási üteme. Arra következtetnek – fenntartva, hogy akár teljesen rossz nyomon is járhatnak – hogy, hogy a Microsoft talán nem érzi teljesnek a Windows 8 bemutatkozó kiadását, és szükségesnek tartanak egy kiegészítést belátható időn belül. A Gizmondo szerzői azonban azt találgatják, hogy vajon mi vitte rá a Microsoftot a fejlesztései felgyorsítására?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.