Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft felvásárolja a Yammer közösségi szolgáltatást

|

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy 1,2 milliárd dollárért felvásárolja a vállalati közösségi hálózatok legnagyobb szolgáltatóját a Yammert, amely a redmondi óriáscég Kurt DelBene által irányított Office divíziójához fog csatlakozni.

Hirdetés

„A Yammer felvásárlása aláhúzza az elkötelezettségünket az olyan technológiák iránt, amelyeket az üzleti világ igényel, és az emberek szeretnek” – kommentálta a hírt Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója. Kifejtette, hogy a Yammer a piacon legjobb vállalati közösségi hálózati szolgáltatással egészíti ki a Microsoft növekvő felhőalapú portfólióját.  

David Sacks, a Yammer vezére. Kellettek a portfólióba 

A vezetést a helyén hagyták, így továbbra is David Sacks vezérigazgató irányítja a Yammert. A szolgáltatásnak jelenleg 5 millió felhasználója van, amelyeket az elmúlt 4 év során gyűjtött. Funkcionálisan úgy működik, mint egy cégen belüli Facebook, és olyan vállalatok is használják, mint a Ford vagy a Deloitte.

Az üzletről szóló első hír áprilisban jelent meg, amikor azt jelentették be, hogy a Yammert a Microsoft Dynamics-szal integrálják, amivel lehetőség nyílna a CRM megoldások felfrissítésére.

A Yammerről további részletek itt olvashatók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.