Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft fenyegeti a Yahoo-t

|

A Microsoft megerősítette, hogy kész visszavonni a Yahoo-nak tett akvizíciós ajánlatát, ha hétvégéig nem születik döntés.

Hirdetés

Amennyiben a hét végéig nem történik változás a Yahoo álláspontjában, a Microsoft átgondolja az alternatívákat - jelentette ki Chris Liddell, a Microsoft pénzügyi igazgatója. Korábban a redmondi vállalat e hétvégét jelölte meg határidőként az ügylet lezárására. Amennyiben a Yahoo nem fogadja el az ajánlatot, a Microsoft közvetlenül a részvényesekhez fordul a 44,6 milliárd dolláros ajánlattal.

"A Yahooval vagy anélkül, a Microsoft továbbra is a hirdetési piacra fókuszál" - mondta Liddell. A Yahoo felgyorsíthatja a folyamatokat, de a Microsoft tehetséges mérnökcsapattal rendelkezik, és az MSN és a Live tartalomszolgáltatások is jelentős értéket képviselnek. "A Microsoft elkötelezett az iránt, hogy organikus befektetések révén szálljon versenybe az online hirdetési piacon" - tette hozzá a pénzügyi igazgató.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.