Hirdetés
. Hirdetés

A Nintendo Wii U egy nagy csalódás

|

A fejlesztők elégedetlenek, és inkább nem is készítenének a Wii U-ra semmit.

Hirdetés

A Nintendo Wii U nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket az indulását követően, most pedig a fejlesztők haragja teljes erőből zúdult rá. Az Electronic Arts működésért felelős igazgatója, Peter Moore azt mondta, hogy mint a játékipar egyik legnagyobb szereplője, az EA jelenleg nem fejleszt a Wii U-ra. A konzol megjelenésekor négy címmel is készültek, az eladások viszont olyan rosszak voltak, hogy azóta nem akarnak erőforrást pazarolni a Wii U-ra. 

A Nintendo bár elismerte, hogy rosszabb a helyzet, mint remélték, viszont még mindig hisznek benne, hogy néhány franchise kihúzza őket a bajból. A Wii U ugyanakkor nincs túl jó bőrben, egy hónap alatt 100 000 darab sem fogyott Amerikában, az Xbox 360 és a PlayStation 3 viszont igen népszerűek. Nem mellékesen ezeknek már az utódja is megérkezik idén. 

A játékkínálat mindig is erősen befolyásolta egy konzol sikerét, és a Nintendo számára további problémát jelent, hogy az Activision sem akar a Wii U-ra dolgozni. Az újabb csapást a Ubisoft adta meg, amely korábban ugyan az egyik legnagyobb támogatója volt a konzolnak, most inkább kivárna. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.