Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung az új stratégiai partner

|

Stratégiai partnerségi megállapodást köt ma a kormány a Samsung Electronics Magyar Zrt.-vel, ekkor rakják le a jászfényszarui Samsung gyár új "V3" gyártóegységének alapkövét is.

Hirdetés

A megállapodást a kormány részéről Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, a Samsung Electronics Magyar Zrt. képviseletében Li Kju Dzsin és Facskó István írja alá.

Hirdetés

A Samsung Electronics Magyar Zrt. 1990-ben kezdte meg működését Magyarországon, tevékenységi körébe négy üzletág tartozik: az információtechnológia, a telekommunikáció, a szórakoztatóelektronika és a háztartási elektronika.

Legjelentősebb itteni érdekeltségei a Samsung Electronics Magyar Zrt. jászfényszarui, a Samsung Electromechanics szigetszentmiklósi, valamint a Samsung Digital Interface gödi gyára.

A kormány tavaly jelentette be, hogy stratégiai együttműködési megállapodásokat szándékozik megkötni annak érdekében, hogy hosszú távra biztosítsa magyarországi jelenlétét azoknak a vállalatoknak, cégcsoportoknak, akik jelentős mértékben hozzájárulnak a magyar gazdaság teljesítményéhez.

Eddig több mint kéttucat, Magyarországon működő, kiterjedt nemzetközi háttérrel rendelkező nagyvállalattal kötött stratégiai megállapodást, többek közt a Coca-Colával, a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.-vel, és a Microsoft Magyarország Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-vel. A tervek szerint összesen 40 céggel írnak alá hasonló dokumentumot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.