Hirdetés
. Hirdetés

A sávszélesség a siker új mércéje

|

Egy friss brit kutatás szerint, ha a vállalatoknak korlátozottak a forrásaik, akkor az elegáns környéken lévő vagy tágas irodák hátrányban vannak azokkal, amelyek egyszerűen csak jobb IT-infrastruktúrát nyújtanak.

Hirdetés

A brit vállalatok 42 százalékánál abban hisznek, hogy az üzletük leépülne, ha nem érhetnék el az internetet és az adatszolgáltatásokat – állítja a TalkTalk Business kutatása. Az Egyesült Királyságban megkérdezett több mint 500 vállalattulajdonos és felsővezető 31 százaléka jelezte, hogy az üzletre a legerősebb pozitív befolyással a sávszélesség növelésére fordított pénzek voltak a technológiai befektetések közül. Sőt a cégek háromnegyedénél úgy érzik, hogy azok a vállalatok, amelyek az informatikába fektetnek, komoly előnyre tehetnek szert azokkal, amelyek olyan üzleti területeket favorizálnak inkább, mint a marketing vagy a HR.

„A tanulmány rámutat, hogy a cégek progresszív IT- és telekommunikációs stratégiája a versenytársak fölé helyezheti őket, és a szilárd gazdasági körülmények között lehetővé teszi az osztalékfizetést.

A hozzáértő befektetés a megfelelő technológiába és az üzleti szintű sávszélességbe nemcsak erősítik a hatékonyságot, de időtálló megoldásokat tesz lehetővé, amelyek támogatják a vállalkozás növekedését és sikeres tevékenységét – fejtette ki Charles Bligh, a TalkTalk Business marketingigazgatója. Szerinte elkerülhetetlen, hogy jobban megértsük a technológia valódi szerepét, és azt, ahogy a szélessávú infrastruktúra segíti a cégeket a céljaik elérésében. Ha korlátozottak a felhasználható erőforrások, akkor ugyanis ezek az ismeretek fontosak lesznek a helyes beruházási döntésekben.

A Talk Talk Business egy független brit üzleti szervezettel, a The Corporate IT Forummal közösen hívták fel a figyelmet a technológiai fejlesztések fontosságára, egyúttal kutatásokba kezdtek annak feltárására, hogy ezek milyen hatással vannak a vállalatok teljesítményére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.