Hirdetés
. Hirdetés

A Vodafone viszi a bankot

|

A Vodafone Magyarországgal kötött együttműködés keretében az OTP Bank hitelkártyát és hitelszámlát kínál a Vodafone ügyfelei számára.

Hirdetés

A pénzintézet által kibocsátott Vodafone hitelkártya széles körű elfogadással és sokoldalú szolgáltatásokkal rendelkező dombornyomott, internetes vásárlásra is alkalmas MasterCard kártya. Magyarországon és külföldön egyaránt lehet vele fizetni, illetve készpénzt felvenni.

A kártyabirtokosok új Vodafone előfizetői szerződés megkötése esetén tarifa- és készülékvásárlási kedvezményben részesülnek, és a kártya az első évben díjmentes. Az OTP Bank a Vodafone kártyák birtokosainak 100 ezer és 600 ezer forint közötti hitelkeretet nyújt, a kártyával akár 45 napig kamatmentesn vásárolhat az ügyfél.

Az OTP Bank Vodafone hitelszámla kártya nélküli, kizárólag Vodafone telefonszámla kiegyenlítésére szolgáló hitelszámla, amellyel 10 ezer és 100 ezer forint közötti hitelkerethez juthat az ügyfél. A számla rulírozó jellegű, azaz a felhasznált hitelkeretből visszafizetett összeg ismét felhasználhatóvá válik. Miközben a havi telefonszámla azonnal kiegyenlítésre kerül, a hitelszámlát az ügyfél ráér később rendezni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.