Hirdetés
. Hirdetés

A Windowsra is káros hatással van a koronavírus

|

Csökkennek a bevételek a világméretű járvány miatt.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette tegnap a Microsoft, hogy Windows és személyi számítógép részlegének bevételei nem érik majd el a negyedévben a tervezett értéket a koronavírus járvány miatt, melynek hatására több mint egy százalékkal esett a szoftveróriás részvényeinek az árfolyama a tőzsdezárás utáni kereskedésben.

Bár komoly igény mutatkozik a Windows operációs rendszer iránt, az ellátási lánc a becsültnél lassabban tér majd vissza normál állapotába, olvashatjuk a vállalat közleményében.

A szoftvergyártó korábban 10,75 - 11,15 milliárd dolláros bevételt jelzett előre a Windows operációs rendszert is magába foglaló More Personal Computing részleg esetében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.