Hirdetés
. Hirdetés

A Xerox felvásárolja az ACS-t

|

A 6,4 milliárd dollár értékű tranzakcióval a nyomtatógyártó az outsourcing piacon erősíti pozícióját.

Hirdetés

A ma bejelentett adásvételi megállapodás értelmében az Affiliated Computer Services tulajdonosai részvényenként 63,11 dollár értékben készpénzt, illetve Xerox-részvényeket kapnak.

A New York-i tőzsdén jegyzett ACS a világ egyik vezető outsourcing szolgáltatója, amelynek éves árbevétele meghaladja a hat és fél milliárd dollárt. A cég felvásárlásával a Xerox éves árbevétele meg fogja haladni a 22 milliárd dollárt - és ebből több mint 17 milliárd különböző futamidejű outsourcing szerződésekből fog befolyni.

A Xerox dokumentum- és iratkezelés terén kiépített hardver- és szoftver kompetenciáit az eddigiekben is kamatoztatta az üzleti folyamatok kihelyezése terén. A várhatóan 2010 első negyedében záruló tranzakció eredményeként a cég nagyobb részesedésre számít a 150 milliárd dollár összértékű outsourcing piacon.

 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.