Hirdetés
. Hirdetés

Adóparadicsom az interneten

|

Kiszélesítette az adózáshoz kapcsolódó internetes szolgáltatását a CompLex Kiadó.

Hirdetés

A kiadó a régebben több címen található szolgáltatásokat közös honlapra szervezte, és jelentősen bővítette az ingyenesen elérhető információk körét is. Az ingyenes rész válogatást tartalmaz az Adó lapcsalád legfontosabb cikkeiből, ízelítőt az Adó-kérdések és válaszok konzultációs szolgáltatás legérdekesebb kérdéseiből és válaszaiból, információt a friss jogszabályváltozásokról (nemcsak a jogszabályok szövegét, hanem a hozzájuk fűzött magyarázatokat is). Az oldalon több tucatnyi "mini adatbázis" is található, mint például az adónaptár, a minimálbér-tábla, az APEH számlaszámok és sok más hasznos tartalom.

Az ado.hu ingyenes része mellett előfizetéses szolgáltatásként érhető el a Kiadó tavaly indított professzionális felhasználói oldala, az Adóparadicsom. Ez az adatbázis "időgépesen" tartalmaz több tízezer, szakembereknek szóló információs egységet, dokumentumot - nemcsak a már szokványosnak mondható jogszabályokat vagy az APEH anyagait, illetve az adózáshoz kapcsolódó bírósági ítéleteket jelenti. Szinte minden közteher-típusra vonatkozóan találunk magyarázó anyagokat (kommentárokat), az elmúlt években a kiadónál felvetődött és megválaszolt több ezer kérdést, valamint az adólapok több évre visszamenően kereshető archívumát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.