Hirdetés
. Hirdetés

Alef Nula, az új Cisco-disztribútor

|

Az Alef Nula és a Logicom megállapodása alapján az Alef Nula Kft. fogja folytatni a Logicom Cisco disztribútorként végzett tevékenységét Magyarországon.

Hirdetés

Alef Nula logo
Alef Nula logo

A Logicom Magyarország Kft. (Logicom) és az Alef Nula Kft. (Alef Nula) bejelentette, hogy Cisco termékek és szolgáltatások magyarországi disztribúciójának tekintetében az Alef Nula fogja folytatni a Logicom eddigi tevékenységét.

Az Alef Nula hivatalos Cisco disztribútorként tevékenykedik a magyar piacon.

Logicom logo
Logicom logo

„A Logicom támogatja az Alef Nula tevékenységének bővítését és a meglévő ügyfeleivel együttműködik, hogy az átmenet ideje alatt a működés és kiszolgálás zavartalan legyen - mondta Nikos Kyriakou, a Logicom Magyarország Kft ügyvezető igazgatója. - Az Alef Nula kiterjedt piaci ismeretei, mérnöki erőforrásai és partnerkapcsolatai lehetővé teszik, hogy értéknövelő beszerzési forrásként szolgáljon ügyfelei számára."

„Mi az Alef Nula-nál nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy új üzleti értékekkel gazdagíthatjuk a magyar informatikai piacot - mondta Lubomir Zlacky, az Alef Nula Magyarországért és Szlovákiáért felelős ügyvezető igazgatója. - Úgy gondoljuk a Magyarországon eltöltött eddigi 8 évünk bizonyítja, hogy ez a piac stratégiai fontosságú számunkra. Ez a megállapodás lehetőséget teremt arra, hogy teljes mértékben megvalósítsuk üzleti modellünket Magyarországon, ami valódi hozzáadott értéket biztosít majd partnereink számára. Emellett a régióban betöltött vezető szerepünk, valamint kitűnő kapcsolatunk a Cisco-val remek lehetőséget nyújt tudásunk és erőforrásaink minél teljesebb kihasználására."

Az Alef Nula csoportról
Több mint 150 kollégával és 17 év Cisco-s tapasztalattal, csehországi, szlovákiai és magyarországi jelenléttel az Alef Nula a vezető hivatalos Cisco és Ironport specializált disztribútor Csehországban és Szlovákiában. A disztribúció mellett a régió egyik legnagyobb hivatalos Cisco Learning Partnere is, így valóban értéknövelt szolgáltatásokat képes nyújtani partnerei számára. Ötven rendszermérnökünk (akik közül nyolc CCIE minősítésű) és magas szintű műszaki minősítéseink lehetővé teszik, hogy segítsük és támogassuk partnereinket a kis projektektől egészen a nagy, több technológiai területet egyszerre lefedő projektek megvalósításában is

Alef Nula Kft.
1134 Budapest Rózsafa u. 13-17.
+36 1 489 5130
hu-sales@alefnula.com
www.alefnula.hu

Press Contacts
Aline Hobeika
Logicom Public Ltd
+357 22 55 1000
+357 22 55 1193
a.hobeika@lgcom.net

Lenka Gachova
Alef Nula Kft.
+36 1 489 5130
lenka.gachova@alefnula.com

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.