Hirdetés
. Hirdetés

Amerikai piacra lép a Precognox

|

A magyar vállalat viszonteladói együttműködésbe lépett az amerikai Interstack-kel, az Észak-amerikai piacra szánt, számítógépes nyelvfeldolgozással kapcsolatos termékek fejlesztésében.

Hirdetés

A magyarországi Precognox viszonteladói kapcsolatot létesített az amerikai Interstack-kel, mely során a számítógépes nyelvtechnológiákhoz kötődő informatikai megoldások fejlesztését és árusítását kezdeményezik Észak-Amerikában. A két, hasonló profilú cég együttműködéséhez a magyar vállalat összességében több évtizednyi informatikai tapasztalattal és szakértelemmel járul hozzá - elsősorban a fejlesztés területén, míg az amerikai Interstack a helyi piacismeret és az annak legjobban megfelelő végtermékek kidolgozásában tudja kamatoztatni tudását.

Hirdetés

D.J. Norman, az Interstack felhasználói élményért felelős divízió vezetője: "Nagyon örülünk a Precognox-szal való együttműködésnek. Koncepciózusan dolgoznak és nagy tapasztalattal rendelkeznek. Közös célunk, hogy segítsük megrendelőinket üzleti problémáik megoldásában közös termékeinkkel."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.