Hirdetés
. Hirdetés

Arra biztosan nincs most időnk! Vagy mégis?

|

Nálunk ezt nem lehet megcsinálni! Jó nekünk az Excel-tábla! Jó lenne, mert a mostani nagyon bonyolult, átláthatatlan, de már annyira megszoktuk! Arra biztosan nincs most időnk!

Hirdetés

Ezek a legtöbbet hangoztatott érvek, amikor vállalatvezetőkkel beszélgetve a napi munka automatizálása, erőforrások újraosztása kerül szóba. Amíg nincs homokszem a gépezetben és nem tart ott a fogaskerék, hogy teljesen elkopjon, addig a vállalatvezetők nem szeretnek hozzányúlni.

Hirdetés

Pedig nagyot lehet nyerni azzal, ha időben lépnek, és a megfelelő ERP-rendszert alakítják ki, a saját ügyvitelükre szabottan. A NEXT Software Kft.-nél évtizedek óta azon dolgozunk, hogy minden vállalat a saját méreteinek, elvárásainak, iparági specialitásainak megfelelő szoftvert használhassa.

Az az igazán kényelmes cipő, amely az ember lábára készül. Ahogy minden ember lába más és más, ugyanúgy a vállalatok ügyvitele is más és más. Mi szeretnénk lenni a vállalat cipésze, hogy az ERP-rendszere ne szorítson sehol sem. Ne hagyja megkötni a kezét, létezik olyan rendszer, amely különböző eszközökön használható, egyszerre lehet felhős és közvetlen adatbázis-elérésű.

Windows és felhős környezetben egyszerre használható rendszereket alakítunk ki, mert más az igénye az irodában ülő adatrögzítőnek, mint az országot járó értékesítőnek és a vállalat vezetőjének. Az adatrögzítő akkor hatékony, ha villámgyorsan tud például rendeléseket, tárgyalási időpontokat, projekteket rögzíteni. Az értékesítők előnybe kerülnek, ha az ügyfél ajtaja előtt még gyorsan át tudják futni a korábbi látogatások eredményeit, minden információ a rendelkezésükre áll a látogatandó vevővel kapcsolatban, látják a korábbi vásárlásokat. A vállalatvezető pedig pontos és azonnali információkat vár döntései megalapozásához bármelyik eszközén, bármikor.

Bevezetés helyett miért kialakítás? Mert egy ERP-rendszer folyamatosan alakul, újabb technológiák és igények mentén változik. Mi nem engedjük el az ügyfelek kezét a telepítést követően, hanem mindenben próbálunk segíteni, szakmai tapasztaltunkkal, tudásunkkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.