Hirdetés
. Hirdetés

Átadták a ZalaZONE Kutatási és Technológiai Központ eddig elkészült beruházásait

|

Már elkészült a járműipari tesztpálya, felépült a Rheinmetall harcjárműgyára is.

Hirdetés

Átadták a ZalaZONE Kutatási és Technológiai Központ eddig elkészült beruházásait. Háry András, a ZalaZONE Ipari Park vezérigazgatója a kutatási központ átadásáról azt mondta: nem egyetlen beruházást, hanem egy egész rendszert adnak át, amelyben az épületeken kívül benne vannak az eszközök, a tudás és a képességek.

Emlékeztetett arra, hogy 2019-ben adták át a kutatási központ főépületét, ami lehetővé tette a kutatási, fejlesztési, innovációs és ipari-szolgáltatási portfólió megteremtését. Azóta elkészült a járműipari tesztpálya, felépült a Rheinmetall harcjárműgyára, továbbá más vállalkozási, oktatási és szolgáltatási szereplők működését tette lehetővé a kutatóközpont környezetében felhúzott újabb épületekkel együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.