Hirdetés
. Hirdetés

Átírják a trendeket

|

Mintegy 459 milliárd dollárt fordítanak majd a gyártásban világszerte az infokommunikációra 2022-ben, állítja az IDC és a Liferay közösen készített friss tanulmánya.

Hirdetés

Hirdetés

A siker érdekében a vállalatoknak meg kell győzniük ügyfeleiket arról, hogy ők jobb megoldásokat kínálnak versenytársaiknál. A differenciált vevői tapasztalatok összegyűjtése ugyanis a legmagasabb stratégiai-üzleti prioritást jelentik világszerte a cégeknél. Az ügyfélélmények lefedik az ügyfél és a szervezet közötti teljes folyamatot, ezért a gyártóknak érdemes figyelembe venniük üzleti stratégiájuk kidolgozásához, hogyan tehetik skálázhatóvá az igényeket, illetve az ügyfelek visszajelzéseit.

Ha egy vállalat egyfajta digitális ökoszisztémát épít a márkája köré, azzal személyre szabott, élményalapú megoldásokat kínálhat ügyfeleinek. Az ügyféltapasztalatok, a mesterséges intelligencia, a big data és a dolgok internete (IoT) ötvözése hozzájárulhat egy magasabb szintű ügyfél-elégedettséghez, foglalta össze Balogh Zsolt, a Liferay Hungary ügyvezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.