Hirdetés
. Hirdetés

Automatizált webáruház kisvállalatoknak

|

A rEVOLUTION Software a hazai piacon kategóriájában egyedülálló webáruház szoftvert mutatott be kis- és középvállalatok számára. A cseh WebCom cég iReady szoftvere a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerrel együttműködve lehetővé teszi a webáruházak automatikus működtetését, jelentős munkaerőköltséget takarítva meg ezzel a bérköltségekre igen érzékeny kkv-k számára.

Hirdetés

Az iReady olyan tartalommenedzsment rendszerrel egybeépített e-kereskedelmi megoldás, amellyel egyaránt kialakítható a cég webportálja, B2B vagy B2C webáruháza és Intranet rendszere is. A megoldás különlegessége, hogy kifejezetten egy célzott ERP rendszerhez készült, így képes kihasználni egy webáruház és egy vállalatirányítási rendszer kapcsolatából adódó minden lehetőséget. Az iReady a Dynamics NAV mellett képes XML adatformátumban - kisebb hatékonysággal - más gyártók ERP rendszereivel is adatcserét folytatni.

A rendszer felépítésének köszönhetően a weboldalak karbantartása nagyon egyszerű, a cég alkalmazottainak csupán a Dynamics NAV és az MS Office kezeléséhez szükséges ismeretekkel kell rendelkezniük. A vállalatirányítási rendszerben létrehozott áruk és azok adatai (árak, raktárkészlet) automatikusan és azonnal megjelennek a webáruházban is, így ez gyakorlatilag nem kíván semmilyen további erőforrást a felhasználók részéről. A tartalom-menedzsment sem a programozók kiváltsága: a vállalat dolgozói (megfelelő jogosultsággal) a WEB-en keresztül, az Office eszközöknél megszokott egyszerűséggel alakíthatják át és szerkeszthetik a portál egyes elemeit.

Az iReady webáruházat Európa számos országában, valamint Kanadában és az Egyesült Államokban is sok vállalat használja. A rendszer felhasználói között elektronikai alkatrész-áruházak, babaáruházak, de olyan nemzetközi cégek is, mint a BASF vagy az Astral Music csoport, amely több különböző tematikus zenei webáruházat üzemeltet az iReady alapjain.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.