Hirdetés
. Hirdetés

Az Accenture bekebelezte az evopro csoport egy részét

|

Ipari és beágyazott szoftver terén erősít az Accenture.

Hirdetés

Az Accenture bejelentette azon szándékát, hogy felvásárolja az evopro csoport ipari és beágyazott szoftverfejlesztési és szolgáltatási üzletágát, egy budapesti központú, szoftverfejlesztő és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó vállalatot. Az akvizíció tovább erősíti az Accenture szoftverfejlesztési és folyamat-hatékonysági szakértelmét, ezáltal hatékonyabb támogatást biztosítva ügyfeleinek az ipari megoldásokba történő befektetéseik minél jobb megtérülésében, termékeik gyorsabb és eredményesebb piacra juttatása kapcsán.

Hirdetés

A Németországban, Magyarországon, Romániában és Törökországban működő evopro csoport az ipari és orvosi berendezésekben, az autóiparban, az építőiparban, a logisztikai területen, valamint a szállítmányozásban széles körben használt beágyazott szoftverekkel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt. Az akvizíció tovább erősíti az Accenture beágyazott szoftverfejlesztési és automatizálási szakértelmét, valamint segíti az Accenture mobilitás-vezérelt kapcsolt termékeket érintő kezdeményezéseit.

 

A vállalatok jelentős mértékben ruháznak be beágyazott ipari megoldásokba - amelyeket gépekben, szerszámokban, valamint a kapcsolt eszközökben egyaránt megtalálunk - hiszen így folyamataikat hatékonyabbá és rugalmasabbá tehetik. Ezáltal gyorsabbá, intelligensebbé és rugalmasabbá alakítják például a gyártás főbb folyamatait.

“A felvásárlás tovább erősíti képességeinket az ipari szoftvermegoldások piacán, ahol egyre növekvő érdeklődést tapasztalunk ügyfeleink részéről a kapcsolódó informatikai szolgáltatások iránt. Az evopro csoport magasan képzett munkaereje komoly szakértelemmel rendelkezik a szoftverfejlesztés, tesztelés és megvalósítás, valamint az automatizálás területén.” - mondta Eric Schaeffer, az Accenture területért felelős vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.