Hirdetés
. Hirdetés

Az Apple-t már bedarálta, most a Samsung skalpjára hajt a Huawei

|

A kínai gyártó 2020-ra világvezető akar lenni a mobilok területén.

Hirdetés

Hirdetés

Miután a Huawei megelőzte az Apple-t, most még nagyobb célt tűzött ki maga elé: 2020-ra a világ első számú okostelefon-gyártója szeretne lenni. Ezt a pozíciót jelenleg a Samsung birtokolja, de a Huawei fejlődési tempóját figyelembe véve egyáltalán nem irreális a kínai gyártó álma.

A Huawei ambíciózus terveiről Richard Yu, a Huawei fogyasztói részlegének igazgatója beszélt a CNBC-nek. Yu elmondta, hogy elképzelésük szerint 2019-re utolérik a Samsungot, 2020-ban pedig elébe vágnak. Az igazgató szerint ennek érdekében rengeteget fektetnek az innovációba, és bátorítják a szakembereiket a vakmerő fejlesztésekre, mert csak így tudják magukat és az iparágat újabb és újabb kihívások elé állítani.

Más gyártókhoz hasonlóan a Huawei is a mesterséges intelligenciában (MI) látja a fejlődés kulcsát, és a cég saját lapkáit kifejezetten úgy tervezik, hogy képeseket legyenek kihasználni az MI-ben rejlő lehetőségeket.

Yo úgy látja, hogy az MI térhódítása elkerülhetetlen, és a következő tíz év legnagyobb változását a mobilok világában az MI képességek megjelenése hozhatja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.