Hirdetés
. Hirdetés

Az IBM és az AWS öt éve kéz a kézben nyomul a piacon

|

Egyesítették erőforrásaikat és képességeiket.

Hirdetés

Körülbelül öt éve, 2016 óta működik együtt az IBM és az Amazon Web Services. Mára olyan technológiák és termékek váltak az AWS és az IBM-mel való együttműködés szerves részévé, mint a Red Hat és az SAP.

"Azt mondanám, hogy az elmúlt körülbelül 18 hónapban mindketten jelentős összegeket fektettünk be a kapcsolat világméretű bővítésébe, és valóban egyesítettük az erőforrásainkat és a képességeinket. Tudtuk, hogy van lehetőségünk arra, hogy együtt lépjünk piacra" - mondta Leo LaBranche, az AWS globális stratégiai kezdeményezésekért felelős igazgatója.

A Linuxot vagy Red Hatot használó meglévő ügyfelek lennének az ideális, kezdeti érdeklődők az AWS által márciusban bevezetett új, több felhőből álló OpenShift megoldásra. Ez az AWS szolgáltatásaival párosítva egy teljesen menedzselt szolgáltatás, amely a 2019-ben az IBM által felvásárolt Red Hatra épül - magyarázta LaBranche.

Hirdetés

A vadonatúj ROSA, vagyis a Red Hat OpenShift Service on AWS lényegében egy holisztikus szolgáltatás, amelyben egyetlenfajta számlázási és szállítói kapcsolat van. Az ideális ügyfél az lenne, amelynek már van az AWS felhővel, vagy az IBM-mel, mint tanácsadóval meglévő kapcsolata vagy maga is professzionális szolgáltatásokat nyújtó cég. "Ha már van felhőszolgáltatás, vagy már van tapasztalata az AWS-sel valamilyen formában, akkor lehetőség van a ROSA potenciális kihasználására" - véli LaBranche.

A szakember kitért az IBM és az ERP-specialista SAP szoros kapcsolatára is. Sok szervezet elhalasztotta a nagy ERP-implementációkat és a nagy SAP-migrációkat. Az egészségügy, a közszféra és a foglalkoztatás a COVID-19 miatt változásokon esett át. De az AWS vezetője szerint itt az idő átgondolni a járvány utáni SAP ERP digitális átalakításokat.

"Nagyon érdekes volt látni, hogy néhány szervezet az elmúlt 12 hónap során teljesen megváltoztatta az üzleti modelljét olyan módon, ahogyan azelőtt valószínűleg soha nem tervezték, ami azonban komoly lehetőséggé, de egyben sok kihívással teli időszakká vált" - szögezte le a SiliconAngle.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.