Hirdetés
. Hirdetés

Az Infineont okolják az Xbox 360 készlethiánya miatt?

|

A napokban olyan hírek kezdtek el terjengeni, melyek szerint a Microsoft tavaly novemberben piacra dobott új játékkonzolja, az Xbox 360 készletezési problémákkal küszködik, vagyis nem tudják kielégíteni a keresletet. A jelek szerint megtalálták a felelősöket.

Hirdetés

A német chipgyártó Infineont nevezték meg bűnösnek. Eleddig csak annyit lehetett tudni, hogy alkatrészhiány okozta a készletezési gondokat. A Mercury News információi szerint azonban konkrétan a memóriák leszállításával volt probléma, aminek beszállítója az Infineon. Állítólag a vállalat nem tudott elegendő olyan chipet előállítani, amelyek legalább 700 MHz-es sebességen képesek üzemelni. A szerződés szerint ugyanis erre lenne szükség. Az Infineon egyelőre nem kommentálta a feltételezéseket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.