Hirdetés
. Hirdetés

Az OCZ minden eddiginél olcsóbb SSD-je

|

Az OCZ a vetélytársaknál lényegesen olcsóbb, SLC-szervezésű SSD-t dobott a piacra. Még mindig nem fognak sorok állni érte a boltok előtt, de a trend ígéretes.

Hirdetés

Az OCZ Agility EX sorozatú, 2,5 hüvelykes szilárdtest meghajtójának kapacitása 64 gigabájt, az illesztőfelülete SATA II. Az Single Level Cell szervezésű meghajtó igazából egy, felettébb fontos paramétere miatt érdekes, és ez pedig az ára. A három év garanciával kínált meghajtó javasolt végfelhasználói ára 399 amerikai dollár, ami lényegesen kevesebb, mint amit a konkurens cégek termékeiért kérnek. Jellemzően az ilyen kapacitású, SLC-szervezésű meghajtók a legolcsóbb forrásokból is 590-700 dollár körüli áron szerezhetőek be.

 

 

Az Agility EX meghajtónak 64 megabájtos gyorsítótára van, a gyártó pedig másodpercenként 225 megabájt olvasási és 195 megabájt írási sebességet ígér vele kapcsolatban.

Természetesen nem tartunk attól, hogy a hír hallatán a vásárlók hosszú sorokat formálnának a számítástechnikai szaküzletek előtt, de az OCZ meghajtó ára alátámasztani tűnik a SanDisk első embere által korábban vázolt ártrendet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.