Hirdetés
. Hirdetés

Az Oracle felvásárolja a Demantrát

|

A Demantra kereslet-vezérelt tervezési megoldásával egészül ki az Oracle szállítói lánc kezelő alkalmazáscsomagja.

Hirdetés

Az Oracle bejelentette, hogy szállítói lánc tervezési alkalmazásainak bővítése érdekében megvásárolja a Demantrát, a kereslet alapú tervezési megoldások vezető szállítóját. Az akvizíció - amelynek pénzügyi háttere nem nyilvános - előreláthatólag 2006 júniusában zárul le.

A Demantra hatékony adatelemzési és csoportmunka-képességeiről ismert megoldásai az igénygazdálkodás, az értékesítés és üzemeltetés tervezése, illetve a kereskedelmi promóciók kialakítása és optimalizálása terén hasznosíthatóak. Az Oracle meglévő szállítói lánc kezelő és ERP alkalmazásaival együttműködő új szoftverek gyorsabbá és tervezhetőbbé teszik a szállítói lánc összetett és globális szintű műveleteit.

- Az Oracle és a Demantra egymást kiegészítő termékeivel a szervezethez jól illeszkedő, gazdag információs hátteret biztosító üzleti folyamatok alakíthatók ki a szállítói lánc hatékony, a mindenkori valós igényeken alapuló működéséhez - nyilatkozta Rick Jewell, az Oracle alkalmazásfejlesztésért felelős első elnökhelyettese.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.