Hirdetés
. Hirdetés

Blade Ready: újabb bővülés

|

Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy két új iparági partner csatlakozott Blade Ready programjához.

Hirdetés

A programhoz most a Smartbunker és a Panduit Corporation csatlakoztak, hogy segítséget nyújtsanak a vállalatokat a nagysűrűségű Blade megoldások megtervezésében és bevezetésében. A Panduit olyan kábelkezelési megoldást fejlesztett ki a Blade szerverekhez, amely a biztosítja azok zökkenőmentes és gyors telepítését. A Smartbunker a katonai szintű, nagy sűrűségű és intelligens üzemeltetési megoldások egyik piacvezetője.

"A Blade technológia olyan problémák elé állítja az adatközpontok vezetőit, amelyekkel korábban nem találkoztak, például rackenként a teljesítménysűrűség akár 30KW is lehet. Annak érdekében, hogy a vállalatok könnyedén és sikeresen be tudják vezetni a Blade technológiát, könnyen elérhető információkra van szükségük" - mondta Aaron Davis, az APC marketingért felelős alelnöke. "Az APC Blade Ready programja segít felmérni, hogy egy vállalat készen áll-e a Blade szerverek bevezetésére; ha igen, támogatást nyújt az áttérésben, és biztosítja az adott vállalat Blade környezetének kiváló működését. A programhoz csatlakozott két új vállalat egyaránt könnyedén megfeleltek a Blade Ready program szigorú elvárásainak."

A Gartner piackutató várakozásai szerint a Blade szerverek globális éves értékesítése 2009-re várhatóan eléri az 1,2 millió darabot, a teljes szerverpiacon pedig évi 7 millió szerver értékesítése várható. A technológiai trend előnyeinek kihasználása érdekében az APC programja egy helyen tesz elérhetővé számos információforrást és szolgáltatást, emellett technikai dokumentumok, kiépítési útmutatók, a teljes birtoklási költség tervezését segítő útmutatók és más dokumentumok is elérhetők annak segítségével.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.