Hirdetés
. Hirdetés

Carl Icahn elbukhatja a Dellt

|

A Dell emberei szerint a milliárdos befektető ajánlata nem elég hiteles.

Hirdetés

A Dell igazgatótanácsa szerint Carl Icahn ajánlata a cégért nem elég hiteles, ugyanis annak a jóváhagyáshoz szükséges anyagai kulcsfontosságú részleteket nem tartalmaznak. A tanács többször is kérte a befektetőt ezek felvázolására, de a május 9-én a június 18-án küldött leveleiben állítólag ezeket nem említette. 

Az igazgatótanácsnak több problémája is akadt Icahn ajánlatával kapcsolatban, többek között az, hogy nem volt elég következetes a részvényenkénti ajánlatával kapcsolatban. Állítólag a bizottság kész tárgyalni bármiről, ami jó és járható útnak tűnik, azonban Icahn és a Southeastern nem voltak elég következetesek, és az elképzeléseik sem teljesek. 

Icahn korábban azon igyekezett, hogy a Dell ne vonuljon ki teljesen a tőzsdéről, ahogyan azt az alapító Micael Dell és a Silver Lake Partneres tervezték. Ő 1,1 milliárd részvény visszavásárlását javasolta, 14 dolláros áron. Icahn egyébként azóta megvett 72 millió részvényt, amivel a második legnagyobb részvényessé vált a cégnél. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.