Hirdetés
. Hirdetés

Commodore visszamenni Amerika!

|

Huszonötödik születésnapján, augusztusban a Commodore visszamegy szülőföldjére. Az új PC-k a régi rajongók pénzére pályáznak.

Hirdetés

Mint arról még márciusban beszámoltunk, a legendás Commodore nevet viselő PC-ket dobott piacra egy holland cég, melyeket először az idei CeBit-en mutattak be. Ami a négy különböző szintű Commodore modellt egyedivé teszi - hiszen egy Microsoft operációs rendszerre, Intel processzorokra, Corsair memóriákra és NVIDIA alapú, DirectX10-es grafikuskártyákra épülő PC-ben nincs semmi rendkívüli -, az a megjelenésük. Igencsak széles kínálatból teheti a vásárló egyedivé a gépházak megjelenését, a kínálatot érdemes megnézni ezen az oldalon.

Az Egyesült Királyságban jelenleg 1029-5565 font közötti áron kaphatók a Commodore gépek. Az Egyesült Államokban először online értékesítőknél, majd a nagyobb üzletláncoknál is megjelennek a régi, ismerős logót hordozó gépek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.