Hirdetés
. Hirdetés

Digitális Összefogás: több mint kétszeresére nőtt a felajánlások száma

|

A kezdeményezés március 24-i inulása óta eltelt időben a kezdeti 80 digitális felajánlás mellé további 94 érkezett.

Hirdetés

A digitális szektor így mostanáig összesen174 digitális megoldással, alkalmazással és szolgáltatással segíti a veszélyhelyzethez való alkalmazkodást elsősorban a tanárok és diákok, az idősek és a vállalkozások, munkavállalók számára.

Hirdetés

A felajánlásokra létrehozott weboldalon mostanáig több mint 31 ezer megtekintést regisztráltak. A beérkezett 174 felajánlásból 113-at bárki igénybe vehet, a maradék 61 felajánlást pedig a cégek egy-egy meghatározott célcsoportnak szántak, így ezeket célzottan osztják ki.

A Digitális Összefogás eredményeként elérhetővé vált megoldások közel négyötöde az oktatás résztvevőinek megsegítését célozza. A távoktatást támogató digitális alkalmazások 1,6 millió diáknak és 200 ezer tanárnak, oktatónak segítenek a köznevelésben, a szakképzésben és a felsőoktatásban.

A távmunkára felajánlott digitális megoldások egymillió munkavállaló otthoni munkáját segítik, számos eszköz, alkalmazás könnyíti meg a több mint kétmillió szépkorú és családjaik számára a kapcsolattartást, a leginkább veszélyeztetett korosztály védelmét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.