Hirdetés
. Hirdetés

Digitális személyzet

|

Rosszul működő vállalatirányítási rendszerrel dolgozni olyan, mint csorba, repedt kancsóból vizet önteni: hiába jó a szándék, ha a víz mellémegy, ne adj' isten, szivárog is.

Hirdetés

Semmit sem ér a számtalan különálló táblázatban vezetett információ, az egymástól függetlenül működő programok sora és a kiszervezett feladatok egymásba gubancolódó halmaza. Vajon mennyi időt és energiát veszítünk az adatok folytonos importjával és exportjával, a többszörös önellenőrzéssel, az e-mailekben küldözgetett adatok keresgélésével? Ezeket küszöböli ki a sERPa integrált vállalatirányítási rendszer, ráadásul, mivel valós időben rögzíti az információkat a központi szerveren, az összes munkaállomásunkon azonnal láthatóvá válnak a legfrissebb adatok.

Hirdetés

Ha már van is ERP-rendszere, nem mindegy, hogy az mennyire hatékony. A rohamléptekkel fejlődő technológiai környezet és a gyors gazdasági változások közepette mára elavult, ami öt-tíz éve még jó volt, illetve egy jól fejlődő vállalatnál valószínűleg már szűkös is. Gondoljunk csak bele: vajon ugyanúgy működik a cégünk, mint amikor elindítottuk? A vállalatirányítási rendszerünk alkalmazkodik a munkafolyamatainkhoz, vagy a munkánkat kell úgy szerveznünk, hogy "beleférjen" a program kereteibe? Az ERP-nek ugyanis kiszolgálnia és könnyítenie kell a cég életét, nem pedig bonyolítania.

A PROGEN integrált vállalatirányítási rendszere, a sERPa pontosan ezt teszi: mint egy jó asszisztens, a munkatársak keze alá dolgozik. Például minden adatot az illetékes személyhez csatornáz, ellenőrzési pontok beiktatásával. Így csak az a munkatárs kapja meg az információt, aki dolgozni fog vele. A szálak a döntéshozónál érnek össze: a cégvezető logikusan rendezett listákban és táblázatokban láthatja az összképet, de ha szeretne, lefúrhat egészen a legapróbb adatokig. Pillanatok kérdése, hogy minden adat, ami a döntéshozáshoz szükséges, a képernyőjére - vagy papírra - kerüljön. A hozzáférés azonban akár egyénenként korlátozható: a sERPa kezelőfelülete a legapróbb részletekig testre szabható, így dolgozónként meghatározhatók a jogosultságok.

A digitális átalakulás nem a jövő, hanem a jelen: aki nem tart lépést a technológiával, az menthetetlenül lemarad versenytársaitól. Hogyan is tarthatnánk a tempót a Forma-1-ben, ha nem versenyautóban ülünk?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.