Hirdetés
. Hirdetés

Digitálisan jobban megy az üzlet

|

A vállalatok könyvelési vagy számlázási osztályain dolgozó munkatársaknak ismerős lehet a helyzet: elkallódott számlák utáni keresgélés, kutakodás és kérdezősködés a kapcsolódó dokumentumok után, a jóváhagyási folyamat csúszása az abban résztvevő kollégák egyéb elintéznivalói miatt.

Hirdetés

Ennek eredménye azután a késedelmes fizetés, a kötbérfizetési kötelezettség és az elégedetlen vagy dühös szállítók. A papíralapú számlafeldolgozásnak kétségkívül vannak előnyei is - leginkább az, hogy megszoktuk. A legnagyobb hátránya azonban a viszonylagos lassúsága mellett, hogy csak az látja és kezeli a számlát, akinél éppen van. Annak pontos dokumentálása pedig, hogy egy ügyintézési folyamat során az adott papír vagy számla éppen hol van, meglehetősen körülményes.

Hirdetés
          

Nagy mennyiségű számla fut be naponta a cégekhez, így minél hatékonyabban és gyorsabban kezelik ezeket, annál eredményesebben folyik a munka: jelentős mennyiségű időt és pénzt takarít meg a digitális számlakezelő rendszer használata. Az ELO Invoice megoldás az ELO Digital Office-tól a már használatban lévő ERP-rendszerekkel is integrálható, mint például az SAP vagy a Microsoft Dynamics NAV: testre szabott, az adott cég folyamataira alakított rendszerben történhet a számlák rögzítése, feldolgozása, ellenőrzése, jóváhagyása, majd könyvelése, kiegyenlítése, továbbá jelentősen rövidül az átfutási és feldolgozási idő.

           

Az ELO megoldása automatikusan feldolgozza a bejövő számlákat, az adatokat pedig a folyamat végén - szintén automatikusan - átveszi az ERP-rendszer. Egy dashboard segítségével minden számla, mely az éppen zajló folyamatban  található, tökéletesen nyomon követhető. Azonnal látható a számlabizonylatok száma, státusza és egyéb részinformációk, valamint a számlákhoz kapcsolódó további dokumentumok. A folyamatok minden fázisa jegyzőkönyvezésre kerül, és összegzett formában megjelenik az ELO hírfolyamban. Emellett a feldolgozás egyes lépéseinél információkat lehet hozzáadni a számlabizonylathoz, melyek azután tartósan összekapcsolva maradnak a dokumentummal. A határidő szempontjából kritikus számlák külön is megjelennek az egyes feldolgozási fázisok során és a rendszer figyelmezteti a felhasználót a skontó határidőkre is.           

Számos csoportosítási és szűrési opció is rendelkezésre áll statisztikák készítéséhez. Pár kattintással generálhatóak különböző értékelések, például Az öt legjobb hitelező vagy átfogó rangsorolás a hitelezőkről.           

Az ELO-val maximálisan kihasználható egy modern bejövőszámla-megoldás minden előnye - a hatékony számlázási folyamatok titka a munkafolyamatok digitalizálása. Az innovatív számlakezelés kifizetődő!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.