Hirdetés
. Hirdetés

Disztribúciós együttműködés a Prianto és az Acunetix között

|

Az IT-biztonságra szakosodott szoftverdisztribútor Prianto nemrégiben egy világszerte elismert beszállítóval, az Acunetix-szel írt alá együttműködési megállapodást.

Hirdetés

Az Acunetix - az internetes biztonsági megoldások globális piacvezetője a weboldal és webszerver sérülékenységvizsgálat területén - disztribúciós együttműködésre lépett a Prianto értéknövelt szoftverdisztribútorral az Acunetix termékek európai értékesítésének növelésére.

Hirdetés

Az együttműködés lehetővé teszi a Prianto számára az automatizált webes alkalmazásbiztonsági szoftverek forgalmazását Közép- és Kelet-Európában. Jól példázza továbbá a Prianto és az Acunetix közös elkötelezettségét a biztonságos, zökkenőmentes élmény biztosítása iránt mind a végfelhasználók, mind az adminisztrátorok számára.

A Prianto Hungary jólképzett szakértői csapata szorosan együttműködik az Acunetix-szel annak érdekében, hogy sikeresen bővítse a vállalat európai partnerhálózatát és növelje forgalmát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.