Hirdetés
. Hirdetés

Dúsgazdagok reloaded

|

Nem mutatkozik átrendeződés az IT-gazdagok toplistáján. Bill Gates továbbra is az élen áll, most már zsinórban 14 éve.

Hirdetés

A Forbes idén is közé tette a világ leggazdagabb embereinek listáját. Eszerint a legelső helyen Bill Gates áll, vagyona 2006-ban 6 milliárd dollárral gyarapodott, és ezzel elérte az 56 milliárdot - ez körülbelül tízezer-hétszáz milliárd forint. A technológiai ipar vezetői közül őt követi Larry Ellison, az Oracle elnöke 21,5 milliárd dollárral (ezzel 11. a teljes ranglistán), és Paul Allen, a Microsoft társalapítója 18 milliárd dollárral (19. hely).

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatójának vagyona is szépen alakult, 13,6 milliárd dollárról 15-re emelkedett 2005-től 2006-ig, de bizonyára fájdalmas volt látnia, hogy ezzel párhuzamosan a 24. helyről a 31-re csúszott vissza a leggazdagabbak között. Michael Dell, a Dell számítógépgyártó vállalat visszatérő vezérigazgatója viszont üzletileg és a toplistán is rossz évet zárt tavaly: a 12. helyről a 30-ra esett vissza, és vagyona 17,1 milliárd dollárról 15,8-ra csökkent.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.