Hirdetés
. Hirdetés

Egy erős márka

|

A Cherry 1967 óta fejleszt és készít klaviatúrákat, ami a világ legrégebbi billentyűzetgyártójává teszi a vállalatot. Piacvezetők a szabványos vezetékes billentyűzetek szegmensében: mind az otthoni, mind a vállalati felhasználók számára fejlesztenek és gyártanak eszközöket. Termékeik immár Magyarországon is elérhetők.

Hirdetés

Termékeiket a kezdetektől fogva a németországi Rajna-vidék-Pfalz régióbeli Auerbachban tevékenykedő mérnökeik fejlesztik. Olyan úttörő innovációk fűződnek a nevükhöz, mint a kivételes minőségű Gold-Crosspoint rendszer, amelyet különösen nagyra értékelnek a játékkedvelők, valamint a világ első napenergiát használó billentyűzete. Foglalkoznak egyedi megoldások fejlesztésével is, de termékeiket kiterjedt teszteknek vetik alá és mindenre kiterjedő minőségellenőrzést végeznek saját laboratóriumukban.

Az otthoni és az üzleti felhasználásra szánt billentyűzetekkel szembeni követelmények ma már jelentősen eltérnek egymástól. A funkcionalitás és a minőségi kidolgozás mellett rendkívül fontos a termékek dizájnja. A CyMotion 2003 sorozat megjelenése óta a Cherry szorosan együttműködik vezető ipari formatervezőkkel, dizájnerekkel. A kiváló minőségű, innovatív hardver és a vonzó termékdizájn kombinációját egy sor neves formatervezési díjjal - IF Design Award, Red Dot Design Award és Plus-X-Award - ismerték el.

 

Cherry - a professzionális felhasználók elsőszámú márkája

Az üzleti világban a legfontosabb követelmény továbbra is az abszolút megbízhatóság. Ezen túlmenően sok területen egyedi igényeknek megfelelő megoldások kifejlesztésére van szükség. A mágnes- vagy chipkártya- és ujjlenyomat-leolvasók integrálása révén speciális billentyűzetek széles választéka készült magas minőségben az egészségügyben, a biztonsági rendszerekben és a kiskereskedelmi point-of-sale (PoS) terminálokban való alkalmazáshoz. Például a Cherry hardvertámogatást nyújt az elektronikus egészségkártyák olvasásához és szerkesztéséhez. Ez nagymértékben hozzájárul az orvosi ellátást nyújtó intézmények, a biztosítók és a gyógyszerészek közötti adatátvitel javításához, valamint biztonságosabbá és költséghatékonyabbá tételéhez. A szolgáltatók és biztosítók szakértő partnereként a Cherry a kezdetektől fogva, az első, egészségkártya-olvasóval felszerelt billentyűzet 1994-es bemutatása óta részt vett az elektronikus egészségkártya kifejlesztésében. Otthoni és irodai felhasználói körében közkedveltek a csúcsminőségű egerek és billentyűzetek. Utóbbiak között találjuk a világ leggyorsabb keyboardját, a Cherry RealKey technológiára épülő MX Board 6.0-t.

Az egészségügy nem az egyetlen szektor, ahol a személyes információk védelme kiemelt fontosságú. A Cherry speciális biztonsági szabványokat - többek között a Common Criteria tanúsítvány Evaluation Assurance Level (EAL) 3+ szintjét a minősített aláírások esetében - kielégítő termékei sok éve segítenek megőrizni a biztonságot kritikus üzleti területeken. A Cherry együttműködik szakértő szoftverfejlesztő partnerekkel az üzleti szektorban annak érdekében, hogy minden esetben a lehető legjobb megoldást nyújtsa az egyedi ügyféligények kielégítésére. A vállalat a megbízható hardvert gondosan kiválasztott szoftverrel kombinálja, hogy minden felhasználó számára ideális megoldást kínáljon.

 

A vállalat ma

Az 1953-ban alapított Cherry Electrical Products céget 2008-ban megvásárolta a ZF Group, melynek eredményeképpen a jól ismert Cherry márka a ZF Friedrichshafen AG égisze alatt folytatta működését, és egyedül 2013-ban több mint 250 millió mikrokapcsolót gyártott. A szisztematikusan bővített termékválaszték immár magában foglalja a szenzorokat, az elektronikus vezérlőket, valamint az infravörös technológiájú érintéses vezérlőket.

A Cherry márkájú kapcsolók, szenzorok és vezérlők a minőség, precizitás és megbízhatóság szinonimái, amelyek a berendezések széles választékában megtalálhatók a háztartási gépektől, gépkocsiktól, játékeszközöktől kezdve egészen az irányítástechnikai berendezésekig és elektromos szerszámokig. A jelentős mérnöki szaktudásnak és a kiterjedt gyártási lehetőségeknek köszönhetően a standard alkatrészek széles választéka érhető el. A fejlett gyártási eljárások kielégítik a legmagasabb minőségi követelményeket, míg a menedzsmentrendszer megfelel a DIN EN ISO 9001:2000, a 14001:2005 és az ISO/TS 16949:2002 minősítések követelményeinek.

A ZF csoport 122 gyártó céggel rendelkezik 26 országban. 2011-ben a 72643 alkalmazottat foglalkoztató csoport bevétele 16837 milliárd eurót tett ki. A Cherry Magyarországra is megérkezett, disztribútora a Ramiris.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.