Hirdetés
. Hirdetés

Együtt a magyar kripto-közösség!

|

CoinCash és a MrCoin csapata egy nagyszabású szakmai, de mégis laza rendezvényen ünnepelt együtt a magyar a kriptovaluta hívők táborával.

Hirdetés

A CoinCash és a MrCoin csapata bár minden évben készül valami izgalmas eseménnyel a Bitcoin Pizza Nap méltó megünneplésére, most egészen más vizekre eveztek. Nagyszabású rendezvényükön az ország egyik legizgalmasabb projektjével és korlátlan pizzával tisztelegtek az első bitcoinnal történő vásárlás 12. évfordulója előtt.

Vasárnap, a Budapesten megrendezésre került eseményt Mogyorósi Attila, a CoinCash CEO-ja nyitotta meg, majd a résztvevők betekinthettek egy izgalmas magyar startup, az AEY Metaverse Guild (röviden AMG) kulisszái mögé. A csapat igazi laza hangulatban mesélt a play-to-earn játékok világáról, illetve a gaming és a pénzeső együttes öröméről.

Hirdetés

Később a 2001-ben életre hívott Bátor Tábor Alapítvány mesélt arról, hogyan változtatják meg a krónikus betegségben szenvedő gyermekek életét, és arról, a kriptovaluták miként segítik a terápiás táborok megvalósítását. A CoinCash és a Bátor Tábor együttműködésének köszönhetően most végre lehetőségünk nyílt arra, hogy az adakozók kriptovalutával támogassanak egy jó ügyet.

A jó hangulatú esemény lehetőséget adott arra, hogy a kripto közösség kilépjen a metaverzumból, személyesen találkozzon, így tagjai egymást támogatva, megújult erővel nézhetnek szembe a kripto-hullámvasút nyári rodeójával.

A közel 140 vendég között a szakma legjobbjaival, rengeteg nevetéssel, emlékezetes képekkel telt a nap, új hagyományt teremtve.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.