Hirdetés
. Hirdetés

Eladja New York-i főhadiszállását a Sony

|

A Chetrit Group 1,1 milliárd dollárt fizet a New York-i épületekért.

Hirdetés

Eladja a New York-i főhadiszállását a Sony a Chetrit Group által vezetett befektetőknek, összesen 1,1 milliárd dollárért. A Sony amerikai elnöke szerint a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a lépés időszerű és logikus stratégiai lépés volt.

Az új központ valahol Manhattanben lehet, a szóba jövő helyeket keresik, azonban még nem született döntés arról, hová költözik át a Sony. A hírek szerint az üzletnek köszönhetően a Sony 770 millió dollár tiszta hasznot szerez, illetve további 685 millió dollárnyi működési bevételre tesz szert az eladásból, ami márciusban válik véglegessé.

Az épület a japán cég több üzletágának is az otthona marad még egy ideig, a Sony Music Entertainment például akár további három évig is használhatja. Az utóbbi négy évben a Sony folyamatos veszteségeket szenved el, ezért nem csak az eszközeit, de a munkaerejét is elkeudte leépíteni, hogy megfordítsa a szerencséjét. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.