Hirdetés
. Hirdetés

Eldobálná a kisebb üzletágait a HP

|

A HP ügyvezetője, Meg Whitman szerint eladhatnák a kisebb üzletágaikat.

Hirdetés

A HP hamarosan megkezdheti a kisebb üzletágainak az eladását a portfóliójából, legalábbis ezt mondta a vállalat ügyvezetője Meg Whitman a Morgan Stanley technológiai konferencián San Franciscóban. Whitman szerint jelenleg azt mérlegelik, hogy milyen hatással lenne rájuk, ha megszabadulnának a stratégiai képükbe nem illő kisebb üzletágaktól.

Az ügyvezető ennek ellenére ragaszkodott ahhoz, hogy egyáltalán nem terveznek alapvető fontosságú ágazatot értékesíteni - a PC-s divízió tehát úgy tűnik, jelen állás szerint biztosan nem végzi más gyártó kezében. 

Whitman beszámolója egybehangzik a HP tavaly hangoztatott terveivel, amelyek arról szóltak, hogy megválnának azoktól az üzletágaktól és felszerelésektől, amelyek nem képviselnek már megfelelő értéket. Az ügyvezető utalt még a riválisokhoz mért stabil helyzetükre is a PC-s piacon, ahol a Dell például igencsak gyengélkedik. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.