Hirdetés
. Hirdetés

Elérkezett a korlátlan mobiladat kora

|

A Vodafone új lakossági Red tarifacsomagjai a korlátlan beszélgetés és SMS mellé immár korlátlan adatkeretet is kínálnak.

Hirdetés

Az új Red Free tarifa 10990 forintos havidíjért 10Mbit/s-os le- és feltöltési sebeséggel kínál a korlátlan adatforgalmat, míg a Red Infinity World nevű csomag havi 15990 forintért nyújt korlátlan adathasználatot sebességkorlát nélkül. A mobilszolgáltató azon ügyfelei, akik vezetékes Vodafone szolgáltatással is rendelkeznek, a fenti csomagokat kedvezményes áron, havi 8990, illetve 12490 forintért vásárolhatják meg.

Hirdetés

"A Vodafone Magyarország az új Red díjcsomagokkal megteremtette a korlátlanság lehetőségét, viszont ahhoz, hogy az ügyfeleink ezt a lehetőséget maximálisan kihasználhassák, a korlátlan adatkereten túl, szükséges az ügyfelek részéről egyfajta internethasználattal kapcsolatos tudatosság is, és nekünk felelős mobilszolgáltatóként célunk és kötelességünk, hogy ebben a témában is elindítsunk egy diskurzust." - mondta el Révész Balázs, a Vodafone Magyarország lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese.

Az új tarifacsomagokat a Vodafone a folyamatosan változó felhasználói igények változására reagálva alkotta meg. A vállalat felmérte a hazai mobilhasználók adatkeretre és árazásra vonatkozó preferenciáit és azt találta, hogy a lakossági számlás mobilelőfizetők döntő többsége rendelkezik mobiladatforgalmi kerettel (85 százalék), de csupán 7 százalékuknak korlátlan az adatforgalma, az ilyen csomagok ára miatt pedig kompromisszumra kényszerülnek a mobilinternet-használatban. A felmérés szerint a lakossági előfizetők többsége számára kiemelkedően fontos a mobiladatforgalmi keret (75 százalék) és a mobilinternet díja (77 százalék) a szolgáltató kiválasztásánál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.