Hirdetés
. Hirdetés

Elhagyja a CES-t a Microsoft

|

A cég 2012-ben utolsó alkalommal vállalja be a CES nyitóelőadásának prezentálását - derült ki egy szerdai blogbejegyzésből. A 2012. január 10-13 között negyedszerre megrendezendő CES-nek most is Las Vegas ad majd otthont, a kiállításon a legnagyobb IT cégek képviseltetik magukat.

Hirdetés

Frank Shaw, a Microsoft vállalati kommunikációs alelnöke blogbejegyzésében nem félt rámutatni arra, hogy ha a cég versenyben akar maradni, bizony újra kell gondolnia eddigi működését, és új termékeket kell a piacra dobnia annak érdekében, hogy az IT világban eddig képviselt előkelő helyét továbbra is megőrizze.

"Az iparág gyorsan mozog, és még gyorsabban változik. Meg kell találnunk a legrövidebb utat ügyfeleinkhez, ennek az egyik legjobb módja pedig az, ha a kommunikációnkon is változtatunk" - fogalmazott blogbejegyzésében az alelnök.

A posztból az is kiderült, hogy a vállalat a kommunikációt illetően új utakat, új eszközöket keres termékei és szolgáltatásai bemutatására: a jövőben élni kíván a Facebook és Twitter lehetőségeinek kihasználásával, de weboldala fokozottabb használatával is megpróbálja majd elérni ügyfeleit.

Bár a Consumer Electronics Show (CES) és a Consumer Electronics Association (CEA) közel 20 éve működik együtt a Microsofttal, 2013-ban a cég már nem kíván kiállítóként részt venni az eseményen. A magyarázat erre mindössze annyi, hogy a Microsoft úgy véli, termékfejlesztései nincsenek összhangban a CES januári megrendezésével, ezért nem látják értelmét annak, hogy nagyobb bejelentéseiket továbbra is a kiállításon ejtsék meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.