Hirdetés
. Hirdetés

Elhunyt Solt Géza

|

Alapító ügyvezetőjének vezetése alatt a HRP Hungary Kft. az egyik legnagyobb hazai informatikai disztribútor lett.

Hirdetés

Solt Géza 1949-ben született Budapesten. A Könnyűipari Főiskolán kezdte meg tanulmányait, majd 1972-ben kivándorolt Kanadába. A nyolcvanas években több európai országban dolgozott kereskedelmi képviselőként. 1987-ben költözött vissza Magyarországra, ahol tudását, tehetségét, nemzetközi tapasztalatait felhasználva jelentős résztvevője lett az akkor kibontakozó hazai informatikai piacnak. 1991-ben alapította meg a HRP Hungary Kft.-t majd a Business Software Center Kft.-t. Az általa vezetett cégcsoport tavaly 28 milliárd forintos árbevételévelt ért el.

Solt Géza a hazai informatikai élet egyik legkiemelkedőbb egyénisége volt, munkásságát a tiszta kereskedelem terjesztésének szentelte. Kétszer is megválasztottak az IVSZ elnökségi tagjának. A cégcsoport vezetése Solt Géza vevőközpontú szellemiségében kívánja folytatni a HRP csoport vezetését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.