Hirdetés
. Hirdetés

Eljött az ideje az SSD-re váltásnak?

|

A Kingston új SSD-je négycsatornás vezérlőjének köszönhetően akár 550 MB/s-os olvasási és 500 MB/s-os írási sebességet képes elérni, ezzel tízszer gyorsabb egy 7200-as fordulatszámú merevlemeznél.

Hirdetés

Az UV400 szilárdabb és tartósabb kialakítású a mechanikus merevlemezeknél, mivel rázkódás- és rezgésvédelme megbízhatóbb használatot tesz lehetővé a laptopokban és más hordozható számítástechnikai eszközökben, olvashatjuk a gyártó közleményében. Az új termék önálló meghajtóként és csomagban egyaránt elérhető az összes szükséges kiegészítővel együtt: 2,5 hüvelykes USB-ház laptopokhoz, illetve 3,5 hüvelykes adapter asztali számítógépekhez, SATA-kábel, valamint egy link az Acronis adatáttelepítő szoftver letöltéséhez, amely a könnyű otthoni üzembe helyezést teszi lehetővé. Az UV400 120 GB-os, 240 GB-os, 480 GB-os és hamarosan 960 GB-os kapacitással is kapható.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.