Hirdetés
. Hirdetés

Elkelt az IDS Scheer Hungária Kft.

|

Aláírta a szerződést a Software AG és az itelligence AG.

Hirdetés

2013. augusztus 31. hatállyal a teljeskörű SAP informatikai szolgáltatást nyújtó itelligence átveszi az Software AG-tól az SAP tanácsadási és licenc értékesítési üzletágakat, a Software AG termékeihez kapcsolódó licenc értékesítési és szolgáltatási területeket, valamint az Outsourcing üzletágakat Magyarországon, a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában.

Hirdetés

Az itelligence ezáltal bővíti a tanácsadási és licenc értékesítési kínálatát Magyarországon. Egyúttal az itelligence a Software AG magyarországi kizárólagos értékesítési partnere lesz, a termékeihez kapcsolódó tanácsadási kínálatával együtt. Az itelligence, mint sikeres SAP tanácsadócég, ezáltal megerősíti kelet-európai jelenlétét, és a Software AG magyarországi tevékenységének átvételével jelentősen növeli magyar ügyfélbázisát.

 

"Felvásárlás általi bővülés komoly üzleti lehetőséget jelent számunkra. Több és szélesebb körű szolgáltatásokat tudunk majd nyújtani, átfogó informatikai megoldáscsomagokat kínálva ügyfeleinknek." - mondja Pótsa István, az itelligence Hungary ügyvezető igazgatója.

Az eladási árat titoktartási megállapodás védi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.