Hirdetés
. Hirdetés

Ellenállóság az ellátásban

|

Gyors felhőmigrációt, hatékony távmunkát, erős adat- és végpontvédelmet támogató fejlesztésekkel frissítette Cloud Editions megoldásait az OpenText Enterprise World Europe konferenciáján. A digitális eseményen debütált a cég Trading Grid felhőintegrációs platformja is, amely felügyeleti és analitikai képességeivel fokozza az ellátási láncok ellenálló képességét.

Hirdetés

Hirdetés

Rendkívüli időszakon megyünk keresztül, amelyben a világon végigsöprő koronavírus-járvány hetek leforgása alatt alapvetően megváltoztatta a munka és a magánélet körülményeit, a szervezetek és az ellátási láncok működését is, mondta Mark J. Barrenechea, az OpenText vezérigazgatója. A Cloud Editions (CE) friss fejlesztései és a SaaS-modellben szolgáltatásként használható újabb OT2-es Core alkalmazások, a Business Network platform részeként bemutatott Trading Grid platformmal együtt a gyors válaszadásban és rugalmas alkalmazkodásban, a változó prioritások hatékony kezelésében segítik a vállalatokat a felhő integrálása, az üzleti folyamatok digitalizálása, az adatok és információk védelme, a kiberimmunitás erősítése által, emelte ki.

- A felhő hihetetlenül nagy lehetőséget ad a hagyományos informatikai infrastruktúra korszerűsítésére és az üzlet digitális átalakítására, fejtegette a bejelentések kapcsán Frank Della Rosa, az International Data Corporation (IDC) kutatási igazgatója. - A szervezetek olyan felhőalapú infrastruktúra-megoldásokat keresnek, amelyeket változatos szolgáltatási modellekben vezethetnek be, hogy azok a lehető legjobban illeszkedjenek szerteágazó üzleti igényeikhez.

AI célalkalmazások konténerekben
Az OpenText Cloud Editions (CE) 20.2-es verziója konténerarchitektúrára épül, az újabb, eleve felhőre fejlesztett szoftvereket a vállalatok így bárhol, saját adatközpontjukban, hibrid környezetben vagy az általuk választott nyilvános felhőplatformon egyaránt futtathatják. Konténerezett szoftvereit az OpenText negyedévente frissíti és újabb képességekkel bővíti, hogy a felhőalapú megoldásoktól elvárt rendszerességet, folyamatos védettséget, teljesítmény- és értéknövekedést adjon a felhasználóknak. Cloud Editions (CE) információbiztonsági, vállalati tartalomkezelő, ügyfélélmény-felügyeleti, mesterséges intelligenciára épülő szöveganalitikai és más, például jogi szoftvereit a szállító menedzselt és professzionális szolgáltatásokkal is támogatja.

OT2 Applications portfóliójának 20.2-es verzióját újabb, célfunkcionalitással felruházott Core SaaS-alkalmazásokkal gyarapította az OpenText, amelyekkel a vállalatok a házon belül vagy a felhőben már bevezetett megoldásaikat bővíthetik. Az OpenText Core for Building Information Modeling például a beérkező adatok hatékonyabb megragadásával és hitelesítésével a működés összetettségét és költségeit is csökkenti. A Core SaaS-alkalmazások között az információk megosztását, a dokumentumok digitális aláírását, az ügyfélélmény elemzését, a következetes törvényi megfelelést, a projektek dokumentálását és a munkafolyamatok automatizálását, valamint az SAP-megoldásokat kiegészítő, például a papíralapú dokumentumokat digitalizáló felhőalapú OCR-szoftverek találhatók.

Az információmenedzsment egyedi problémáinak megoldására a fejlesztők testre szabott alkalmazásokat is készíthetnek az OpenText Core szolgáltatásaival. Az OT2 20.2-es verzióban megjelent új szolgáltatások többek között az adatkinyerés automatizálását, valamint a dokumentumok előkészítését és biztonságos elektronikus aláírását célzó fejlesztéseket könnyítik meg. Az OpenText partnerei jelentkezhetnek fejlesztői béta-tesztelő programba, amelyen keresztül további OT2-es szolgáltatásokat és alkalmazásprogramozási interfészeket (API-kat) próbálhatnak ki.

Mikroszolgáltatások adatvizualizációval
Enterprise World Europe konferenciáján az OpenText átfogó Business Network portfóliójának újdonságaként jelentette be Trading Grid felhőintegrációs platformját, amelyet a vállalatok menedzselt szolgáltatásként érhetnek el. A mikroszolgáltatás-architektúrára épülő Trading Grid platform vállalatokon és alkalmazásokon átívelő (b2b és a2a) integrációs képességeit az OpenText Alloy fejlett adatvizualizációja egészíti ki, amely valós idejű rálátást ad az ellátási lánc működésére, a bekövetkező változások gyors megválaszolását pedig a Global Partner Directory hálózattal kialakított, önkiszolgáló alapon működő kapcsolat segíti. A hálózati, integrációs és menedzselt szolgáltatásokat, valamint SaaS-alkalmazásokat egységes felhőalapú platformban összekapcsoló Trading Grid további eleme az OpenText Lens, amellyel a vállalatok a rendszerek közötti adatáramlást monitorozhatják és menedzselhetik, javíthatják a teljesítményt és csökkenthetik a kockázatokat.

Öt vállalat közül egy ma már tíznél több integrációs eszközt használ informatikai környezetében, szűrhető le az IDC felméréseiből. Egy egységes integrációs platform segítségével a szervezetek ehhez képest sokkal könnyebben hidalhatják át az alkalmazások és kereskedelmi partnerek adatsilói között tátongó szakadékot, a különböző adatforrásokat lényegesen gyorsabban kapcsolhatják össze. Integrált és normalizált adatkörnyezetet hozhatnak létre az egységes platform támogatásával, amelyben az üzleti folyamatok hatékonysága és láthatósága is nőni fog, olyan agilitást eredményezve, amelynek birtokában a váratlan eseményeket is azonnal megválaszolhatják.

Az OpenText ennek érdekében Trading Grid platformját a Global Partner Directory hálózatával is összekapcsolta, amely számos iparágon átívelve több mint 1,2 millió, különböző típusú kereskedelmi partnert vonultat fel. A vállalatoknak így nem kell különálló integrációs kapcsolatok kialakításával vesződniük, a Trading Grid platformon keresztül azonnali hozzáférést kapnak a világ egyik legnagyobb kereskedelmi hálózatához, amelyben önkiszolgáló módon kereshetnek, szűrhetnek és alakíthatnak ki azonnali kapcsolatokat. Mindezek a képességek a kockázatok csökkentésén és a bizalom erősítésén túl megkönnyítik az etikus beszerzés, a fenntartható ellátási lánc kialakítását és működtetését is, ami mind több vállalat életében válik fontos üzleti törekvéssé.

API-gazdaság és változáskezelés
Napjaink digitális gazdaságában meghatározó technológiai szerepet játszanak az API-k, amelyek gyors integrációt tesznek lehetővé a valós idejű adatfolyamok összekapcsolásához. Az API-k mellett azonban az integráció sok más formájával is élnek a szervezetek, ezért a Trading Grid a szinkron és az aszinkron adatáramlást is támogatja kész API-konnektorok és megoldásgyorsítók gazdag könyvtárával. A Trading Grid Solution Directory és Solution Designer megoldáskatalógus és -tervező jelentősen felgyorsítja az integrációt a legtöbb üzleti alkalmazással, a vállalatirányítási rendszerektől kezdve a közösségi hálókon át a fizetési szolgáltatásokig.

Minthogy az OpenText a felhőben, menedzselt technológiai szolgáltatásként tette elérhetővé Trading Grid platformját, az a napi integrációs feladatok ellátásához bevált, hatékony és megismételhető jó gyakorlatot is ad a vállalatoknak, így nagyban megkönnyíti a változáskezelést is. A felhasználók az OpenText integrációs szakértőire támaszkodva az összetett projekteket is gyorsabban és optimálisan valósíthatják meg.

A Trading Grid emellett további, önkiszolgáló módon használható képességekkel is fokozza a felhasználói hatékonyságot a kapcsolatok felvételében és feltérképezésében, valamint a szolgáltatáskérések kezelésében. Mivel az integrációs költségek nagyobb része nem a kapcsolatok eredeti kialakításakor, hanem a későbbi változáskezelés során keletkezik, az OpenText menedzselt szolgáltatásként kínált egységes integrációs platformja a komplexitással együtt a kiadásokat is segíthet kordában tartani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.