Hirdetés
. Hirdetés

EMC: újabb kedvező negyedév

|

Az EMC piaci részesedés alapján számított bevétel- és eredménynövekedése elérte a teljes piac egyharmad részét.

Hirdetés

Az információs infrastruktúra megoldásokat gyártó EMC Corporation az IDC 2007 márciusi nemzetközi negyedéves felmérése alapján az elmúlt 9 évhez hasonlóan 2006-ban is a külső tárolórendszerek eladásának listavezetője lett. Amellett, hogy a külső tárolórendszerek értékesítéséből és szállítmányozásából származó 2006 évi bevétele alapján piacvezető, az EMC bevétel növekedésének aránya megelőzte a teljes piac bevételnövekedését is. Elemzők szerint az EMC, valamint az EMC/Dell márka alatt futó külső tárolórendszerek eladásai a teljes külső tárolórendszer-piac növekedésének harmadátát adják.

2006-ban a globális hálózati tárolórendszer-piac EMC által birtokolt hányada - amely magába foglalja a NAS, az Open SAN és az iSCSI SAN megoldásokat is - duplája volt a Hewlett-Packard és az IBM, valamint háromszorosa a Network Appliance piaci részesedésének. A NAS megoldások 2006-os értékesítésében az EMC bővülése kétszer olyan gyors volt, mint legnagyobb NAS versenytársának, és közel 10 százalékos előnyre tett szert.

Az EMC globális marketingtevékenységéért felelős alelnöke, BJ Jenkins elmondta, hogy 2006-ban az EMC továbbfejlesztette összes tárolóplatformját, és ismét fokozta az adattárolás-innováció ütemét. "A kezdetleges hálózati tárolórendszerektől a leggyorsabb középkategóriás rendszereken át a high-end rendszerekig a 2006-os év mérföldkövet jelentett az EMC üzleti tevékenységében" - fogalmazott a vállalat alelnöke.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.