Hirdetés
. Hirdetés

Érkeznek a Tesco gazdaságos szoftvercsomagok

|

A Tesco gazdaságos tusfürdő után jönnek a fehér alapon kék csíkos címkéjű programok? A BBC vasárnapi híre szerint igen, kezdetnek rögvest hat csomag, köztük irodai alkalmazással és antivírus megoldással.

Hirdetés

Nagy-Britannia legnagyobb hipermarket-lánca igen rámenősen tör előre az élelmiszerek piacán kívül is. Még augusztusban jelentettek be egy új "home-shopping" szolgáltatást, mely nyolcezer új terméket tartalmaz, beleértve kanapékat, kerékpárokat, kamerákat vagy golfütőket. Az agresszív fellépés egy új megnyilvánulása a próbálkozás a szoftverek piacán.

Az év folyamán később bejelentésre kerülő féléves eredményében egyes elemzők szerint egymilliárd angol fontnál is több profitot produkáló óriás hat különböző programcsomaggal nyit októberben az angol piacon. Ezek között megtalálható lesz irodai programcsomag, vírusírtó megoldás, CD- és DVD író szoftver és fotómanipuláló program. Daniel Cook a Tesco képviseletében elmondta: "A szoftverpiacon kicsi a választék és az árak is magasak - a mi programjaink majd megváltoztatják ezt". Hogy erre jó esély lehet, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Tesco lánc 100 üzletében a polcokra kerülő csomagok árát 20 angol fontban (nagyjából 8000 forint) határozták meg.

A Tesco gazdaságos termékekről - legyen szó akár üdítőitalról vagy piperecikkekről - tudjuk, hogy a doboz az esetek többségében neves gyártók produktumait rejti, a Tesco matricája mögé bújtatva. A szoftverek esetében sem lesz ez másként; a Formjet nevű Angol forgalmazó kínálatát rejtik majd. Például a Tesco irodai programcsomag nem más, mint az Ability Office egyik változata.

A Tesco programok az Egyesült Királyságban debütálnak, a hazai bevezetésről egyelőre nincs információnk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.